Bedrijf

Over ons

Banketbakkerij J.van Dijk is al meer dan 75 jaar een begrip in Rotterdam. Onze banketbakkers bereiden dagelijks vers banket en brood. Dit wordt gedaan in onze banketbakkerij in IJsselmonde die direct achter onze winkel is gevestigd. Tevens hebben wij nog twee winkels, namelijk gevestigd op de Nieuwe Binnenweg (centrum) en in de Lusthofstraat (Kralingen). In onze winkel vindt U een groot assortiment brood, banket en chocolade. In ons filiaal op de Nieuwe Binnenweg maken wij ook vers belegde broodjes. Deze kunt U via de webshop of telefonisch bestellen en kunnen bij U worden bezorgd.

Spaaractie

  • Bij €250 aan kassabonnen ontvangt u een roombotercake.
  • Bij €350 aan kassabonnen ontvangt u een slagroomschnitt of vruchtenslof.
  • Bij €500 aan kassabonnen ontvangt u een heerlijke vlaai.

 

Specialiteiten 

Dubbele tompouce half om

De tompouce is gemaakt van roomboter bladerdeeg gevuld met gele room en een laagje slagroom, gedecoreerd met een laagje mokkafondant en een rozet slagroom.

Appelkanjer

De appelkanjer is gemaakt van roomboter bladerdeeg gevuld met lekkere stukjes frisse appel en gedecoreerd met victoriabeslag (amandelschaafsel en suiker). De appelkanjers kunnen warm worden bezorgd.

Christoffeltaartje

Het taartje is gemaakt van heerlijk luchtig schuim, gevuld met chocolade slagroom en gedecoreerd met chocolade krullen.

Eierkoeken

Onze eierkoeken worden met de hand geschept en iedere dag heerlijk vers gebakken met een krokant randje. De lekkerste van heel Rotterdam.